Proti Hvězdě vybojoval dorost tři body ze sedmi a v Přerově končí třetí

08.08.2021, Patrik Rošič

Poslední střetnutí na turnaji v Přerově moc nevyšlo. Porubští mládenci potřebovali na první příčku proti Hvězdě vybojovat šest bodů. Poruba ale dokázala do tabulky připsat tři a celkově končí na krásném třetím místě.

Přípravné zápasy dorostu - Turnaj ne 8.8.17:00
HC RT TORAX Poruba
HC Hvězda Praha
2:5(2:0, 0:3 - 0:2)
Branky a nahrávky: 24. Sczceśniak (Wardas), 25. Sczceśniak (Sobol P.). Střely na branku: 23:31. Průběh utkání: 2:0, 2:5.
HC RT TORAX Poruba: Sobol S. – Pavlíček, Pawlas T., Kalužík T., Jeřábek, Papaj Kyjovský – Veselý, Sobol P., Stasiuk – Sczceśniak, Šrubař, Wardas – Hlaváč, Murín, Gavroň
HC Hvězda Praha: Zavoral – Ivanovič, Janoušek, Spěváček, Kubata, Hulej, Ducháček, Dohnal, Roule, Mrázek, Richtr, Zenker, Niederhaufner, Bláha, Jarabko, Bartheldy, Jaroš, Beňo

Poruba začala své poslední střetnutí na turnaji v Přerově parádně. Úvodní dějství si podmanila a Hvězdu nenechala vsítit žádnou branku. To porubští dorostenci se postarali rovnou o dvě a obě vsítil Jakub Sczceśniak. Druhá část střetnutí a následné prodloužení už ale patřilo Hvězdě Praha. Tým z hlavního města vstřelil pět branek a celkový stav duelu tak skončil výsledkem 2:5. Poruba si za úvodní polovinu připsala do tabulky tři body.