Podruhé v sezóně přijeli starší dorostenci z Prostějova s prázdnou

04.03.2012, Adam Bagar

V celém průběhu sezóny nastřádali starší dorostenci pouhé čtyři porážky. Hned dvě ovšem pochází z ledu Prostějova, který je jakoby pro RT TORAX zakletý. Již na konci listopadu tam měli Ostravané velkou převahu a přesto odjížděli poraženi. Podobný obrázek hry byl k vidění i tentokrát. Poruba měla již v první třetině velkou převahu, přesto prohrávala. Vyrovnat se ji podařilo ve druhé části zásluhou Jakuba Schwarze, ale Jestřábi opět strhli vedení zpět na svou stranu. To navíc v závěru zápasu ještě navýšili. Na konečných 4:2 pak výsledek zkorigoval Jakub Gelnar. Je tak již definitivně jisté, že si baráž o extraligu staršího dorostu zahraje Přerov. V úterý zajíždí starší dorostenci k dohrávce na led poslední Orlové.

Liga staršího dorostu - 35.kolo ne 4.3.12:30
LHK Jestřábi Prostějov
HC RT TORAX Poruba 2011
4:2(1:0, 1:1, 2:1)
Branky a nahrávky: 15. Kosorin (Maška), 37. Tomek (Krček, Vykopal), 58. Čamek (Markl), 59. Čamek (Krček) – 28. Schwarz (Csomor, Maček), 60. Gelnar (Csomor, Schwarz). Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Pavlík. Vyloučení: 8:4, navíc Markl (PRO) 10 min. OT. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 55. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:2.
LHK Jestřábi Prostějov: Vysloužil – Kosorin, Prokeš, Vykopal, Hradil, Zavřel, Galeta, Melka, Maška, Pán, Markl, Mašek, Tomek, Krček, Vybíral, Čamek, Wind.
HC RT TORAX Poruba 2011: Maček – Balcar, Soukal, Juřík, Síkora, Bolek, Chamrád, Hradil – Havránek, Wolný, Pobuta, Csomor, Schwarz, Gelnar, Holáň, Smrčka, Laryš, Kaifáš, Pelech.