Starší dorostenci překvapivě ztratili v Orlové bod

06.11.2011, Adam Bagar

Po kvalitním střetnutí v Přerově zajížděli tentokrát starší dorostenci na led poslední Orlové. Dle papírových předpokladů byl favorit duelu jasně dán. Porubu dostal do vedení v polovině první části Martin Havránek. Ve druhé tercii domácí přidali, dokonce svého soupeře přehrávali a dvěma brankami otočili skóre na svou stranu. Svěřenci trenéra Petra Rambouska v závěrečné třetině opět přidali, ale zmohli se již pouze na vyrovnání, o nějž se necelých pět minut před koncem postaral Robin Gola. Poruba tak ztratila další bod a na vedoucí Zubry jich ztrácí již pět. V dalším utkání zajíždí starší dorost k dohrávce 7. kola do Opavy.

Liga staršího dorostu - 13.kolo ne 6.11.13:30
HC Orlová
HC RT TORAX Poruba 2011
2:2(0:1, 2:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 29. Churý (Lenomár), 38. Vysloužil (Adamec) - 10. Havránek, 56. Gola (Vrána). Rozhodčí: Mrkva - Gančarčík, Patrmann. Vyloučení: 4:6. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2.
HC Orlová: Slanina - Vysloužil, Lenomár, Janíček, Přecechtěl, Piechaczek J., Frait, Adamec, Zuščík, Tisovský, Churý, Masarovič, Piechaczek M., Srba, Gawlas, Sap.
HC RT TORAX Poruba 2011: Mec - Vrána, Soukal, Demel, Vavroš, Stanke, Chamrád, Juřík - Havránek, Wolný, Kaleta, Kropka, Schwarz, Pelech, Pobuta, Gola R., Holáň, Kotas, Kaifáš, Hradil.