Junioři si z Hodonína přivezli výhru, rozhodly tři góly v třetí třetině

03.11.2014, Gabriela Juříková

Pro RT TORAX třinácté utkání z patnácti kol ligy juniorů probíhalo na jihu Moravy v Hodoníně. K vidění byl kvalitní juniorský hokej, v kterém šli domácí celkem brzy do vedení. To v druhé třetině druhým gólem navýšili a drželi až do třetí minuty poslední třetiny, kdy z trestného střílení nastartoval zápasový obrat Denis Brnčál. V jednapadesáté minutě hosté dvěma brankami Holaně a Schwarze obrat dotáhli, a přestože Hodonín sáhl dvě minuty před koncem zápasu ke hře bez brankáře, šance na vyrovnání neproměnil. Poruba se touto výhrou vyhoupla na druhé místo tabulky bod za Vsetín a bod před třetí Přerov, který zaváhal doma s Havířovem. V pátek 7. listopadu se junioři Poruby o body poperou s Uničovem.

Liga juniorů - 15.kolo ne 2.11.15:45
SHK Hodonín
HC RT TORAX Poruba 2011
2:3(1:0, 1:0, 0:3)
Branky a nahrávky: 2. Prčík (Ling), 27. Kučera (Tomešek, Hložánek) – 43. Brnčal z TS, 51. Holaň (Havránek), 51. Schwarz (Rataj). Rozhodčí: Slavka – Kříž, Maťašovský. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 78. Střely na branku: 31:31. Průběh utkání: 2:0, 2:3.
SHK Hodonín: Zollpriester – Frolek, Prčík, Vanek, Kulyk, Sedlák, Kukliš – Flora, Černohous, Venclík – Kučera, Tomešek, Hložánek – Ling, Přichystal, Šála – Helísek.
HC RT TORAX Poruba 2011: Šrámek – Pobuta, Baca, Štěpán, Charvát, Ryška, Gálik, Kropka – Gola R., Schwarz, Csomor, Brnčal, Fibrich, Rataj, Mládek, Smrčka, Holaň, Havránek.