Starší dorostenci loupili v Mladé Boleslavi, Dominik Sroka slaví čtvrté čisté konto v sezoně

15.02.2014, Redakce

Ačkoliv v pátek zaváhali na ledě Písku, nakonec se starší dorostenci vrací z dalšího náročného tripu vcelku spokojeni. O den později si totiž spravili chuť v Mladé Boleslavi, kde v souboji tabulkových sousedů nedovolili domácím mladíkům skórovat a trpělivým výkonem si došli pro tři body, které jim zařídily nejen trefy svátečních střelců Dominika Csabaly a Vojtěcha Šípka, ale především spolehlivý výkon gólmana Dominika Sroky, jenž pochytal třicítku střeleckých pokusů a na konto si připsal už čtvrtou nulu v sezoně. Ačkoliv RT TORAX v tabulce přeskočil právě bruslařský klub, na play-off stále ztrácí devět bodů.

RAKO Extraliga staršího dorostu - 38.kolo so 15.2.11:00
BK Mladá Boleslav
HC RT TORAX Poruba 2011
0:2(0:0, 0:2, 0:0)
Branky a nahrávky: 23. Csabala (Šustasla), 33. Šípek (Štěpán, Csomor). Rozhodčí: Coubal – Tasch, Prokop. Vyloučení: 1:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 30:27. Průběh utkání: 0:2.
BK Mladá Boleslav: Pechek – Makovička, Marček, Adamík, Tůma, Žalud, Mašek – Průšek, Prokop, Vajsejtl, Vaníček, Planý, Ficek, Skořepa, Švejda.
HC RT TORAX Poruba 2011: Sroka – Štěpán, Síkora, Ščurek, Široký, Olšr, Šípek – Gola, Kurnik, Bartoň, Greš, Csomor, Mládek, Csabala, Dohnal, Šustala.