Junioři se na Technice gólově neprosadili a padli 0:4

24.09.2023, Eva Suchánková

V neděli 24. září zavítali Porubané, v rámci 4. kola Ligy juniorů, na led Techniky. Brněnští se chopili vedení, již v první třetině a hostům až do konce utkání nedovolili vstřelit branku.

Liga juniorů - 4.kolo ne 24.9.12:00
Technika Hockey Brno
HC RT TORAX Poruba 2011
4:0(3:0, 1:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 4. Sladký (Čaňo, Staněk), 8. Svoboda (Staněk, Trögner), 20. Škodík (Hrabinec, Zduba), 25. Škodík. Rozhodčí Grygera – Viskot, Kunc. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 4:0. Diváci: 47.
Technika Hockey Brno: Hnízdil – Čaňo, Kadaňka, Svoboda, Polame, Spanel, Antony, Hrabinec – Červenka, Zduba, Škodík, Apolenář, Trögner, Sladký, Szemmelroth, Jelének, Frimel, Lagmann, Pavlík, Staněk
HC RT TORAX Poruba 2011: Sobol (21. Mareček) – Ševčuk, Veselý, Bodnar, Janeček, Činčala, Telnov, Kosina – Hansel, Skřipčák, Koida, Granečný, Rigo, Sobol, Chromišin, Šindler, Šrubař, Svoboda, Šťastný, Martiňák

Na první gól se příliš dlouho čekat nemuselo, ve 4. minutě totiž otevřel skóre Jindřich Sladký, čímž poslal domácí do vedení. Svůj náskok navýšili čtyři minuty poté z hole Jana Svobody. Ještě těsně před koncem první periody odskočili do tříbrankového vedení, když Kamil Škodík využil přesilovou hru. Na začátku druhé třetiny došlo k rošádě v brankovišti, když na straně Poruby Samuela Sobola vystřídal Martin Mareček. Dvacátá pátá minuta pak patřila brněnskému oslabení, kdy znovu skóroval Kamil Škodík a tím i ukončil gólový účet zápasu. I přes spoustu vyloučení na obou stranách se stav do konce základní hrací doby nezměnil, a tak Porubští odjeli domů s prázdnou.