Junioři dlouho bojovali o remízu, nakonec po výsledku 0:1 bere všechny body Přerov

10.09.2021, Patrik Rošič

V pátek 10. září odstartovala další mládežnická soutěž. Po dorostu šli do akce i junioři. Ti dlouho bojovali ve vyrovnaném utkání, které bylo plné dvouminutových trestů. Šťastnější nakonec byli hosté, kteří si odvezli domů všechny tři body. Nutno však vyzdvihnout výkon Marka Slíže, který i přes mnoha vyloučení stále držel naděje Porubských na bodový zisk.

Liga juniorů - 1.kolo pá 10.9.17:00
HC RT TORAX Poruba 2011
HC ZUBR Přerov
0:1(0:0, 0:1, 0:0)
Branky a nahrávky: 22. Fencl (Gréč, Holík). Rozhodčí: Hykel – Veselý, Tvrdý. Vyloučení: 9:7. Bez využití:. Diváci: 100. Průběh utkání: 0:1.
HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž – Topolanský, Kelnar, Mrozek, Černý, Macias, Hlaváč, Ludvík – Barčák, Halata, Chovanec, Žák, Fornál, Urbančík, Elze, Koudelný, Kotrba
HC ZUBR Přerov: Žurek – Hanák, Kaprál, Gréč, Billa, Nesvatba, Holík, Kruták – Fencl, Kleniar, Petr, Mašek, Hradil, Šilhavý, Štíbr, Kolařík, Hlůšek, Švejda

V první třetině žádná branka k vidění nebyla. Rozhodčí ale rozdal celkem tři tresty, dva na straně hostů a jeden na straně Porubských. V druhé části už gól jeden padl, naneštěstí pro domácí do branky Marka Slíže. Do střelecké listiny se zapsal hostující Jan Fencl. To však už i zároveň byl první a poslední gól zápasu. V poslední tercii se rozdávaly pouze trestné minuty v hojném počtu. Pětkrát museli do čtyř domácí hráči HC RT TORAX a třikrát mužstvo Přerova. Porubští junioři tak na úvod sezóny těsně prohráli 0:1.