Junioři neohroženě míří do baráže, vítězství nad Havířovem bylo už patnáctým v řadě!

16.02.2014, Redakce

Porubští junioři už v podstatě ani neznají hořkost porážky. Ta poslední se totiž datuje ještě k listopadu loňského roku. Od té doby svěřenci trenéra Petra Trojana a Miroslava Bahníka šlapou jako švýcarské hodinky a sbírají výhru za výhrou. Naposledy hostili před zraky vlastních fanoušků, převážně z řad rodičů a přítelkyň, nedaleký Havířov a dalším zodpovědným výkonem dokráčeli k hladkému vítězství 5:0. Marek Maček pochytal všechny střelecké pokusy soupeře a podruhé v sezoně udržel čisté konto. V nadstavbové části ještě RT TORAX nenašel přemožitele a naprosto neohroženě směřuje za postupem do baráže o extraligu, na čele už má luxusní náskok sedmnácti bodů právě na druhý AZet!

Liga juniorů - 30.kolo ne 16.2.13:30
HC RT TORAX Poruba 2011
AZ Heimstaden Havířov
5:0(1:0, 2:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 9. Kaleta (Havránek), 25. Král (Brnčal, Pobuta), 32. Havránek, 47. Král (Baca, Brnčal), 55. Bartoň (Mihal). Rozhodčí: Mrkva – Lučan, Lederer. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 104. Průběh utkání: 5:0.
HC RT TORAX Poruba 2011: Maček M. – Pobuta, Bartoň, Baca, Puškár, Schwarz, Síkora, Kaleta, Brnčal, Mišenko, Kotas, Mihal, Ryška, Král, Havránek, Pasker.
AZ Heimstaden Havířov: Gabler – Cháňa, Jaroch, Weisser, Gawlas, Potočný J., Potočný V., Vyčesaný, Lenomar, Křibík, Bednář, Caruk, Taras, Suchý, Diviš, Fejko.