Cenné zkušenosti! Úterní trénink HC RT TORAX Poruba 2011 v rukou slovenských legend

Cenné zkušenosti! Úterní trénink HC RT TORAX Poruba 2011 v rukou slovenských legend

Lukáš Bajgar, 25.07.2020
Přípravy na nový ročník probíhají v ostravské Porubě více než poctivě, zatímco počátek srpna oživí koučink Roba Schrempa, jak bylo informováno již před několika týdny, čeká A-tým HC RT TORAX Poruba 2011 další obohacující zkušenost!

V pondělí 20. července prvně naskočil nově rodící se kádr ke svému společnému tréninku po koronavirové hysterii, aby již ve čtvrtek 23. 7. nazuli hráči brusle a plnili první pokyny trenérů HC RT TORAX.

Již dříve jsme informovali v článku HC RT TORAX pod drobnohledem experta z NHL! V srpnu hráče čeká spolupráce s 44V o tréninkové akci Roba Schrempa, jenž se bude věnovat všem věkovým kategoriím HC RT TORAX Poruba.

V úterý 28. července čeká A-tým další osvěžení, tréninku se ujme dvojice bratislavských rodáků a výborných exhokejistů – Ján Lipiansky a Boris Žabka. Prvně jmenovaný je čerstvým asistentem trenéra slovenského celku iClinic Bratislava CAPITALS, druhý pak v roli asistenta vede slovenskou reprezentační osmnáctku.

„Jak Ján Lipiansky, tak Boris Žabka patří mezi trenéry, kteří předávají své cenné a bohaté hráčské zkušenosti,“ přibližuje spolupráci generální manažer Pavel Hinner, „úterní trénink bude rozdělen do dvou skupin, Lipianský se bude věnovat útočníkům, Žabka zase bekům. Věřím, že hráči ocení další možnosti svého vývoje a že je to opět posune v hokejovém myšlení.“

Na horní fotografii Slovenského hokejového svazu Ján Lipiansky, na spodní z produkce ČTK Boris Žabka.