HC RT TORAX pod drobnohledem experta z NHL! V srpnu hráče čeká spolupráce s 44V

HC RT TORAX pod drobnohledem experta z NHL! V srpnu hráče čeká spolupráce s 44V

Lukáš Bajgar, 04.07.2020
V pondělí 20. července nastoupí jednotka hráčů před své generály Výborného, Janečka a Pavlačku a začnou poslední fázi přípravy před svým třetím ročníkem v Chance lize. Pak už budou v rychlém sledu následovat tréninky na ledě, první přátelská utkání a také jedna mimořádná akce! V prvním srpnovém týdnu do Poruby dorazí Rob Schremp, borec se zkušenostmi z NHL.

Tréninkové jednotky hokejových týmů HC RT TORAX Poruba čeká od pondělí 3. srpna do čtvrtku 6. srpna příjemné zpestření, do Poruby míří Rob Schremp, forvard, jehož zkušenosti hovoří za vše. V kanadskoamerické NHL oblékl dres Edmontonu, New York Islanders, v ruské KHL Dinama Rigy a k tomu přidal řadu startů v prestižních evropských soutěžích.

Nyní reprezentuje 44 VISION a z pozice trenéra představí metody intenzivního koučinku, který rozvíjí hráče po všech stránkách osobnosti. Základem je vědět, co značí být nejlepší. Ale nejen tím je 44V přínosem, jak ukážou přiložená videa níže, americká společnost představí videokoučink, dovednosti a rozbor dovedností na ledě a mnoho jiného.

„Jsem velice rád, že se Poruba jako prozatím jediný český klub dostane do rukou nejen Roba Schrempa, ale vstřebá celý koncept 44 VISION,“ těší generálního manažera Pavla Hinnera, „Rob Schremp stráví v RT TORAX ARENĚ čtyři intenzivní dny, rána se bude věnovat A-týmu, zatímco odpoledne bude pracovat s mládeží. Obecně bude rozebírat utkání, a to i takzvaným videokoučinkem, ale zaměří se také na přesilovky, oslabení, obecně na ice skill metodu a v závěru na samotné bruslení.“

HC RT TORAX Poruba může těšit, že se dostala do hledáčku švýcarské společnosti USM – Unlimited Sports Management, která zastupuje hráče nejen starého kontinentu, borce Severní Ameriky, ale právě zmíněné společnosti 44 VISION, včetně Roba Schrempa.

„Je to až mimořádné vidět utkání tak, jak na ně nahlíží Rob. Jen málokdo má takovou vizi, jakou má právě Rob. Natočil jsem s ním několik klipů pro útočníky a všem hráčům můžu tuto platformu doporučit, zvláště chtějí-li posunout svou ofenzivní hru na další level.“

Corey Perry, vítěz Stanley Cupu, Memorial Cupu, Olympijských her, Mistrovství světa a Hart Memorial trophy.

Videoprezentace V44 a Roba Schrempa