Miláček tribun Jan Puškár obhájil anketu fanoušků o nejlepšího hráče HC RT TORAX!

Miláček tribun Jan Puškár obhájil anketu fanoušků o nejlepšího hráče HC RT TORAX!

Lukáš Bajgar, 05.05.2018
Fanoušci porubského hokejového klubu mají jasno, nejlepším hráčem ročníku 2017/2018 byl opět zvolen Jan Puškár. Stejně jako v loňské sezóně, i v té letošní ovládl hlasování, v němž fanoušci jednak hodnotí kvalitu všech hráčů stabilního kádru A-týmu, ale svou roli také hraje oblíbenost a sympatické vystupování, které mladý bek zcela jistě naplňuje. Rodí se tak nová ikona klubu, srdcař, který potáhne celek v dobrém i ve zlém? Tribuny věří, že ano!

„V prvé řadě bych rád poděkoval všem, kteří pro mě hlasovali,“ těší pětadvacetiletého obránce nyní již prvoligového celku a pokračuje, „stejně jako v loňském, tak i v letošním roce je to pro mě milé překvapení, zvláště v tak velké konkurenci. A také velká motivace do další sezóny.“ I přes vítězství v prestižní anketě zůstává pevně nohama na zemi a dodává: „Anketa je pro mě povzbuzující, zrovna v letošní sezóně jsme byli nejlepší všichni a proto jsme dokázali, co jsme dokázali.“

Jan Puškár dokázal porazit nejen všechny obránce, ale například i střelecká esa – bratry Káňovy. Jak tedy dle fanoušků vypadá ALL STAR HC RT TORAX Poruba 2011 pro právě ukončenou sezónu?

Andreas Kubáň – Marek Slavík, Jan Puškár – Jan Káňa, David Zachar, Tomáš Káňa

Grafické znázornění finální šestice, v níž Jan Puškár obdržel v konečném hlasování 35% hlasů, a jen těsně porazil Jana Káňu, jenž zaostal o dvě procenta, je k dispozici níže.